Thursday, February 25, 2010

lakaran cikgu seni~~family day!!!

30 januari 2010...jabatan kajian sosial buat family day kt pantai merang, dekat je dalam 30 minit je dr maktab...hari tu hapenning gile, macam2 permainan ade...tapi aye tengok dr jauh je dorang sume main sebab jadi ajk makanan...huhu...tapi ajk makanan pun besh jugak sebab kerjanya sambil bakar ayam tu boleh la merasa ayamnye skali...last2, sume leher ayam aye kebas...hehe...yang pasti hari tu kitorang sume makan besar...time buat persembahan pun besh jugak sebab persembahan kelas kitorang menang no 2...hahaha...klakar gile time tu...sume orang patut berterima kasih kt cik lah sebab bagi idea yang bernas time2 last minit tu...pokok pangkalnya, family day ari tu memang best gile, banyak sangat kitorang ambik gambar sebagai kenangan yang terindah...huhu

daus telah menjadi mangsa pada hari tu...

plastic gurlz...

abih hitam muka kitorang duk bakar ayam...yang macam penyamun tu aye la..memang penyamun pun, penyamun leher ayam...hehehehe

No comments:

Post a Comment